Fettucini alfredo med gorgonzola kyklingfiler a la Elaka & Feta Kocken

Så nu kan ni känner er lurade.. ni som sitter där hemma och för nöja er med vitlök till kycklingfilen.

 

Vad ni behöver kan ni ju läsa om i inlägget nedanför.

Koka pastan al dente medans ni försiktigt kokar upp 1 dl grädde. Häll sedan ner ca 100g riven parmesanost och 0,5 dl olivolja i grådden. Rör runt. Häll ner lite finhakad persilja. Vänd sedan ner pastan i såsen.

Hur man steker kycklingfile tänker jag inte ens nämna. Men när det stekt färdigt så lägg på en bit gorgonzola ost som får smälta ut.

Servera med lite ruccolosallad och en flaska rött.

Lagom enkelt och man hinner med ungefär två pilsner medans man lagar mat.

Se till att köpa vin utan skruvkork så man blir tvungen att dricka ur hela flaskan oxå.


Kommentarer
Postat av: sussi

Annars kan man ju köpa en bag in box..

så kan man dricka d man önskar då man fixar maten ;)

Sen kan man ju se till å dricka ur den eft maten iaf...

För oss kvinnor funkar d ju lysande om vi vill ha sex läng... :)

förutsatt att mannen får upp den... (m lr utan hjälp)

efter "lite" vin brukar d ju va rätt så uthålliga :D

2009-10-09 @ 23:09:02
URL: http://siouxzie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0