Varm Smörgåstårta a la Elaka & Feta Kocken
Va fan något bättre en rester kan man väl prestera 3:e dagen in på bloggen.
Varmsmörgåstårta får duga.
Detta behövs..
Hönökaka
Purjolök
Massa bacon
Färska championer
Creme fraiche
Tomater
Massa ost
Grovmalen svartpeppar
Skiva purjon och fräs upp i en panna med massa RIKTIGT SMÖR, Slica upp baconet och stek upp den
tillsamman med purjo, svamp. Krydda försiktigt med lite grovmalen
svartpeppar. Häll i creme fraichen och rör om.
Dela upp smeten och lägg den mellan två hönökakor, skiva tomater och lägg
överst, täck med ost och skicka in i ugnen på 200 grader i ca tio minuter
eller tills osten har fått fin färg.
Serveras bäst med Sallad annars blir det för enformigt att stoppa tugga efter tugga i munnen. Givetvis kan ni byta ut va ni vill av ovanstånde o stoppa ner var ni själva vill.
Dryckes tips.. Jävligt kall öl.
Varmsmörgåstårta får duga.
Detta behövs..
Hönökaka
Purjolök
Massa bacon
Färska championer
Creme fraiche
Tomater
Massa ost
Grovmalen svartpeppar
Skiva purjon och fräs upp i en panna med massa RIKTIGT SMÖR, Slica upp baconet och stek upp den
tillsamman med purjo, svamp. Krydda försiktigt med lite grovmalen
svartpeppar. Häll i creme fraichen och rör om.
Dela upp smeten och lägg den mellan två hönökakor, skiva tomater och lägg
överst, täck med ost och skicka in i ugnen på 200 grader i ca tio minuter
eller tills osten har fått fin färg.
Serveras bäst med Sallad annars blir det för enformigt att stoppa tugga efter tugga i munnen. Givetvis kan ni byta ut va ni vill av ovanstånde o stoppa ner var ni själva vill.
Dryckes tips.. Jävligt kall öl.
Kommentarer
Trackback