Varm Smörgåstårta a la Elaka & Feta Kocken

Va fan något bättre en rester kan man väl prestera 3:e dagen in på bloggen.

Varmsmörgåstårta får duga.

Detta behövs..

Hönökaka
Purjolök
Massa bacon
Färska championer
Creme fraiche
Tomater
Massa ost
Grovmalen svartpeppar

Skiva purjon och fräs upp i en panna med massa RIKTIGT SMÖR, Slica upp baconet och stek upp den
tillsamman med purjo, svamp. Krydda försiktigt med lite grovmalen
svartpeppar. Häll i creme fraichen och rör om.
Dela upp smeten och lägg den mellan två hönökakor, skiva tomater och lägg
överst, täck med ost och skicka in i ugnen på 200 grader i ca tio minuter
eller tills osten har fått fin färg.

Serveras bäst med Sallad annars blir det för enformigt att stoppa tugga efter tugga i munnen. Givetvis kan ni byta ut va ni vill av ovanstånde o stoppa ner var ni själva vill.

Dryckes tips.. Jävligt kall öl.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0