Hade tänkt matblogga lite...

... men det går ingen vidare. Kommer inte i håg vad vi käkade i onsdags då det var sist jag lagade mat. Bilderna ligger på kameran i alla fall, fast kameran är med sambo på hundutställning hela helgen. Så utan bilder blir det ingen riktig matbloggning.

Nu står det i alla fall en lasagne och lite vitlöksbröd i ugnen. Till det käkar man lite sallad och ett glas rött vin eller en bayersk pilsner.

Resten av kvällen blir det soffa och massa gamla krigsfilmer, man passar på att kolla på sånt när frugan inte är hemma då hon har svårt att uppskatta bomber och granater. Nu ska ju en krigsfilm givetvis ha en bra historia oxå. Helst baseras på en sann historia vilket kvällens första film gör.

The Lost Battalion

Frankrike 1918. Första världskriget närmar sig sitt slut, och ju snabbare den tyska armén försätts i ostridbart skick desto fler liv kan räddas. I skogarna vid Argonne blir en amerikansk bataljon på 500 soldater avskurna av tyskarna och blir kvar bakom fiendens linjer. Det blir deras uppgift att till varje pris hålla sin position i strid mot övermäktigt tyskt motstånd. Detta är upptakten på den sanna historien om en av första världskrigets största bragder. The Lost Battalion är regisserad av stilsäkre actionregissören Russel Mulcahy (Highlander, The Shadow) och manuset är skrivet av författaren bakom Hamburger Hill och Heartbreak Ridge. Med en mycket realistisk stämning blir The Lost Battalion en stark upplevelse som jämförts med Steven Spielbergs Rädda menige Ryan.

Regissör: Russell Mulcahy,

Skådespelare: Jamie Harris, Jay Rodan, Rick Schroder, Daniel Caltagirone, Adam James, George Calil,

Kommentarer
Postat av: sussi

låter härligt :)

ja glädjer mig åt d dryga 3 timmar ja har på

egen hand då resten e på hockey ;)

vin å gottig mat blir d .. bara t mig å för mig :D

nu lagas d t nån som uppskattar d ;)

2009-10-30 @ 20:15:07
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: Rikard

Ha ha... "Kommer inte i håg vad vi käkade i onsdags"? När man kommer upp i din ålder så är det lätt att glömma bort saker.

2009-11-03 @ 09:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0